Deel dit bericht op:

Deze week begint deel twee van de asfalteringswerken in Denderhoutem. Nu worden Borrekent, Steenstraat, deel van Dries en Terwaerentstraat (tot steenweg) aangepakt, goed voor een totale lengte van drie kilometer. Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk in deze straten. Er is omleiding voorzien via Lebeke of Stichelen. Asfalteringswerken zijn sterk weersafhankelijk, bij slecht weer kan de planning opschuiven.

In totaal gaat het om drie kilometer nieuw asfalt

Op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 5 mei gaan in bovenvermelde straten freeswerken door en waar nodig worden de rioolputten opgetrokken. Als de freeswerken afgerond zijn mogen inwoners op de onderlaag rijden om hun huis te bereiken. De afvalophaling (GFT) van ILvA op dinsdag 5 mei gaat gewoon door.

Op woensdag 6 mei starten de asfalteringswerken vanaf kruispunt Molenstraat/Borrekent tot en met het kruispunt Steenstraat/Dries (rode kleur op het plan). Vanaf 6.30 u. worden de bitumen (zwarte plakkende vloeistof) gespoten, nadat een veegwagen alles eerst proper heeft geveegd. Dan mag er NIET op de weg gereden worden. Zet je auto de avond ervoor dus uit de werfzone als je hem nodig hebt na 6u30. Daarna starten de asfalteringswerken. Er mag pas vanaf donderdag 7 mei om 6 uur op het nieuwe asfalt gereden worden.

Op donderdag 7 mei starten de asfalteringswerken vanaf kruispunt Steenstraat/Dries tot en met N460 en Rijstraat (blauwe kleur op het plan). Vanaf 6.30 u. worden de bitumen (zwarte plakkende vloeistof) gespoten, nadat een veegwagen alles eerst proper heeft geveegd. Dan mag er NIET op de weg gereden worden. Zet je auto de avond ervoor dus uit de werfzone als je hem nodig hebt na 6u30. Daarna starten de asfalteringswerken. Er mag pas vanaf vrijdag 8 mei om 6 uur op het nieuwe asfalt gereden worden.

De politie zal ook een oogje in het zeil houden, dus overtreders zijn gewaarschuwd.

De asfalteringswerken in de Stichelen zullen in de loop van deze maand aanvatten.

Het affrezen van het oude asfalt gebeurt met deze machine.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten