ATOM BEWEEGT

Deel dit bericht op:

Commentaren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 • Ik vind dit een heel prachtig initiatief. Hoorde al veel commentaren van bewoners naast sommige wandelpaden “vroeger passeerde hier nooit iemand en nu heel regelmatig wel”. Persoonlijk vind ik de Atomse Lebeke de meest geslaagde wandeling. Behalve de heel mooie natuur loopt deze wandeling bvb onder het nest van een paar buizerds voor wie daar oog voor heeft.
  Over het algemeen zijn de paden goed onderhouden met 1 uitzondering, De Keelman, op het stuk tussen rond punt Terjoden en de Koemeersstraat staan de netelen en distels tot een meter hoog. De 3 keer dat ik dit pad deed was dit stukje niet onderhouden. Een detail voor wie een jeans draagt, minder voor bermuda en short.
  Zeer gesmaakt door Atomnaren en omstreken. Sprak vorige week nog met wandelaars uit Wichelen. Benieuwd om de 20 km te kunnen doen.

 • Heb het volledige parcours gewandeld. Dikke proficiat voor de organisatoren. Zeer prachtige wandeling .echt een aanrader.

 • Ben heel blij met al de uitgestippelde wandelingen. Gisteren de paarse wandeling nog eens gedaan. Heel mooi. Alleen jammer dat de paden niet beter onderhouden worden. Ze groeien dicht en er zijn heel veel netels….

 • Allemaal hele mooie wandelingen; wij hebben ervan genoten.
  Bedankt!

  Opmerking mbt wandeling 6:
  het wandelpad is ter hoogte van het einde van het Sparrenbos samen met de aanpalende akkers omgeploegd en dus niet meer bestaande noch toegankelijk.
  Wij hebben rechtsomkeert moeten maken.

 • Ik ben een regelmatige wandelaar, en de wandelingen zijn zeer mooi, uitstekend aangeduid, en meer dan de moeite waard.
  Dank u wel.
  Daarom wil ik reageren, omdat ik op wandeling 4 plots in een overwoekerd stuk met manshoge distels en netels en gras tot de knieën kom, en uiteindelijk compleet gehinderd door doornen tot de grond naast het traject moet stappen… Check de Merktweg aub,en maak dit weer in orde.
  Dank u
  Mvg