Deel dit bericht op:

Elk jaar zamelt Retro Car Club geld in voor een goed doel tijdens Cars ‘n Coffee. Het vraagt aan deelnemers en bezoekers een vrijwillige bijdrage via een collectebus. Dit jaar deed het dat voor vzw Boven De Wolken.

Boven De Wolken is een vzw die ouders steunt wanneer ze hun baby verliezen. Dat doen het door hen tastbare herinneringen te geven en hen bij te staan tijdens die eerste moeilijke momenten. De professionele fotografen van de vzw doen dit gratis, met hart en ziel, met liefde voor kostbare herinneringen en met respect voor de ouders en hun baby. De foto’s zijn een blijvende herinnering die nooit zal vervagen. Foto’s van hun baby, van hun nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met het verlies van hun kind. Foto’s die ze met veel trots aan iedereen kunnen laten zien, want ook sterrenouders zijn fiere ouders.

Anneleen Fransen, één van de oprichters van Boven De Wolken, kwam vrijdagavond naar het clublokaal van Retro Car Club, de Barsjok, om de cheque in ontvangst te nemen. De club heeft een bedrag van maar liefst 3.000 euro opgehaald. “Dat is fantastisch”, reageert Anneleen. “Ik bedank Retro Car Club voor dit prachtig gebaar.” Suzy Van Valckenborgh van Retro Car Club, die de cheque overhandigde, is ‘in de wolken’. “Wij zijn heel trots dat we dit bedrag hebben kunnen schenken aan zo’n mooi goed doel.”

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten