Zondag trekken we met z’n allen naar de stembus. Deze keer voor het Vlaams Parlement, de Kamer van Volksvertegenwoordigers en voor het Europees Parlement.

Drie dorpsgenoten dingen naar een zitje in één van deze parlementen. Sofie Coppens uit den Daal, gemeenteraadslid voor OpenVLD, kreeg de vijftiende plaats op de Kamerlijst toegewezen. Anderenbroekenaar Steven De Schrijver, voorzitter van CD&V Haaltert, staat op de zevende plaats bij de opvolgers voor het Vlaams Parlement en sp.a-schepen Lisa Houtman uit de Vondelen prijkt op de zeventiende plaats van de Kamerlijst.

Opgelet, het stemmen gaat door in basisschool Molenveld, Molenstraat 33, en niet in de sporthal, zoals de voorgaande keren. De speelplaats van de school wordt voorbehouden als parking voor mindervaliden en mindermobielen. Er wordt voldoende plaats voorzien om je fiets te parkeren. Ga dus zoveel mogelijk met de fiets of te voet. De stembureau’s gaan om 8 uur open en sluiten om 14 uur. Als je lange wachtrijen wil vermijden kom dan beter niet tussen 10 uur en 12 uur.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Redactie AtomTV

Flickr

X