Met ‘Martha & Mathilde’ gaat toneelbond Hand in Hand Denderhoutem zijn 66ste speeljaar in. De bejaarde zussen Martha en Mathilda runnen een oubollig hotelletje. Tien jaar geleden verkochten ze hun eigendom op lijfrente, maar de kleine lettertjes van het contract hebben ze niet gelezen. Ze zitten tot hun nek in de schulden, maar dat is nog maar het topje van de ijsberg: de notaris komt hun eigendom opeisen, een groep wielertoeristen logeert op de vooravond van De Ronde Van Vlaanderen voor wielertoeristen in hun hotel, er verschijnen enkele louche figuren en er snuffelt een privédetective rond.

De voorstellingen gaan door op vrijdag 14, zaterdag 15, vrijdag 21, zaterdag 22, dinsdag 25 en woensdag 26 december telkens om 19u45 in zaal Hand in Hand.

Auteur: Pol Anrijs
Regisseur: Fons Vinck
Spelers: Karen Verschorren, Christel Maes, Jurgen Bourgeois, Isabeau Lambrechts, Lotte Hemelsoet, Jolien Herremans, Patrick De Rijck, Philippe Hemelsoet, Valerie Ottevaere, Renée De Mol en Norbert Strijmeers.

Kaarten zijn te verkrijgen bij:
– spelers, leden en bestuur
– Clementine Scheerlinck (Ankerstraat 4, Denderhoutem)
– Fintro Bank (Dorp 49, Denderhoutem)
– Optiek Van Pottelbergh (Stationsstraat 35A, Haaltert)
– Slagerij Johan (Hoogstraat 80, Haaltert)
– Rita Provost (Daal 12, Denderhoutem)

Reservatie is verplicht en kan vanaf 5 november op GSM-nummer: 0496/63.87.09 op maandag, dinsdag en woensdag van 19:30 uur tot 21:30 uur.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Geef commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X