Deel dit bericht op:

Aanstaande zaterdag wordt het nieuwe bibliotheekfiliaal in de oude pastorij feestelijk geopend. Voor het zover is, sluit het filiaal tot en met vrijdag om alles te verhuizen. 

Na maanden van hard werken en heel wat verbouwingen is het eindelijk zover: het nieuwe bibliotheekfiliaal in Denderhoutem wordt feestelijk geopend!

We vieren de opening van het bibliotheekfiliaal op zaterdag 9 november van 14 tot 16.30 u. Iedereen is welkom voor een kennismaking met de bib, een aangename babbel en een hapje en drankje.

Programma

14 u. We verhuizen het allerlaatste boek van het oude filiaal naar het nieuwe. En dat doen we in stoet met de bellevrouw, bibfans, de burgemeester, schepenen en het bibpersoneel. Onderweg lezen de leerlingen Woord van de Academie voor Muziek, Woord en Dans enkele gedichten voor.

14.30 u. Opening en inhuldiging van het nieuwe bibfiliaal door burgemeester en schepenen.

15 tot 16.30 u. Vermaak en vertier en een gezellige babbel met:

  • Concert van Jeugdorkest Moed en Volharding
  • Meet & greet en signeersessie met Herman Verbruggen (Marc Vertongen uit FC De Kampioenen)
  • Meet & greet met Mathias Vergels (Lowie Bomans uit Thuis)
  • Grimeren voor de kleinsten
  • Green Screen: laat je fotograferen in een uniek decor
  • Rondleiding in het nieuwe filiaal
  • Afsluitend optreden door leerlingen van de Academie voor Muziek, Woord en Dans Denderhoutem

Oproep: stap mee in de stoet

We verzamelen om 13.30 u. aan het oude filiaal, Adv. De Backerstraat 55. Om 14 u. vertrekt de stoet naar de nieuwe locatie, Nieuwstraat 6. We roepen alle bibliotheek- en boekenfans op om mee te stappen en zo het allerlaatste boek naar de nieuwe bib te brengen.

Sluiting filiaal voor verhuis

Van woensdag 30 oktober tot en met vrijdag 8 november is het filiaal gesloten om de collectie te verhuizen. In die periode kan je terecht in de hoofdbib. Voor wie de uitleentermijn verloopt, wordt gezorgd dat de boete niet oploopt tijdens deze sluitingsperiode.

Uitlenen in het nieuwe bibfiliaal kan vanaf dinsdag 12 november.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten