Jan Vanderhoeven, gewezen voorzitter van SK Denderhoutem en penningmeester van wielerorganisatie De Jartazivrienden, is in Spanje met een eigen vastgoedkantoor begonnen, Top Casas Spanje. Hij begeleidt er Vlamingen op zoek naar een nieuwe thuis onder de Spaanse zon.

De vroegere bankdirecteur en zijn vrouw Arielle realiseerden drie jaar geleden hun ultieme droom: verhuizen naar Spanje. “Ik maakte de overstap van de bank naar het vastgoed en deed ondertussen al heel wat jaren ervaring op in de Spaanse vastgoedsector. Als ervaringsdeskundige vind ik er heel veel voldoening in om mensen te helpen om ook hun eigen droom te realiseren. Om daar in te slagen ben ik er van overtuigd dat een persoonlijke service van bij het begin van de zoektocht tot lang na de aankoop een must is. Daar gaan we dan ook voor bij Top Casas Spanje. Wij “ontzorgen” de klant als het ware en regelen de rest.”

Jan Vanderhoeven begeleidt Vlamingen op zoek naar een nieuwe thuis onder de Spaanse zon.

Om zijn nieuwe firma extra naambekendheid te geven had Jan een Facebookactie op poten gezet. “Een onschuldige kinderhand trok toch wel iemand van Atom als winnaar uit de bokaal zeker”, zegt Jan. De winnaar werd Harry van Harry’s Frietshop. “Ik heb een echte Spaanse ham mee voor de winnaar  waarvoor ik bijna 2000 kilometer heb gereden, van de Spaanse Costa Blanca naar Atom”, gaat Jan verder, die nu voor twee weken in ons dorp is. Harry is bijzonder tevreden met de Spaanse ham. “Ik ga ze versnijden en aanbieden aan de klanten in mijn frituur.”

Jan Vanderhoeven overhandigt de Spaanse ham aan Harry van Harry’s Frietshop.

Jan blijft contact houden met Atom. “Atom is mij heel dierbaar en wat ik het meeste mis in Spanje zijn mijn Atomse vrienden. Gelukkig komen veel vrienden mij daar af en toe bezoeken. Het is trouwens de bedoeling dat ik in de toekomst meer en meer naar Atom kom om van hieruit potentiële kopers te overtuigen.”

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Redactie AtomTV

Flickr

X