Cocktailbusje Barabooz heeft door de coronacrisis al enkele maanden niet kunnen uitrijden. “Met als gevolg, niks van inkomsten”, zegt Wout Roelants van Barabooz. “Ondertussen blijven alle kosten doorlopen en hebben we bovendien niet kunnen genieten van steunmaatregelen. We hebben ons heroriënteerd en hopen van dit jaar toch nog iets goed te kunnen maken.”

Barabooz opent daarom elke vrijdag, zaterdag en zondag van augustus een zomerbar in de Poel genaamd ‘The Backyard Barn’, een prachtig verdoken plaatsje in een rustig groen kader. De blikvanger is de volledig nieuw ingerichte schuur ofwel de ‘backyard barn’. De zomerbar vindt plaats op een terrein van 1200m² met een maximum bezetting van 150 bezoekers zodat de sociale afstand kan gegarandeerd worden. De bezoekers kunnen in hun eigen bubbel genieten van verschillende dranken zoals bieren, wijnen, bubbels, frisdranken, cock- en mocktails, koffie en thee. Elk weekend komt er ook een andere foodtruck langs met heerlijke gerechten. “We hebben er heel veel zin in en hopen dat het een succes wordt”, besluit Wout.

Zomerbar Barabooz gaat elke vrijdag van 16 uur tot 22 uur, zaterdag van 15 uur tot 22 uur en zondag van 14 uur tot 22 uur van augustus door in Poel 29. De organisatie vraagt om niet te parkeren in de Poel maar op het Dorp.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Redactie AtomTV

Flickr

X