De awarduitreiking van de Vriendelijkste Handelaar in CC De Steenhoven in Herzele was een succes voor enkele Atomse handelaars. De organisatie van de uitreiking lag in handen van Handelsgids.

Tijdens deze avond werden de Vriendelijkste handelaars van: Brakel, Denderleeuw, Erpe-Mere, Galmaarden, Geraardsbergen, Haaltert, Herzele, Ninove, Oosterzele, Oudenaarde, Sint-Lievens-Houtem, Zottegem en Zwalm bekend gemaakt.

William Boeva, de gastheer van de avond kreeg de mensen moeiteloos aan het lachen met zijn show “William Boeva deelt uit”.

Voor Haaltert kwam de volledige top drie uit Atom. Chevi’s kidsfashion werd voor het tweede jaar op uitgeroepen tot vriendelijkste handelaar van Haaltert. De Hobbit-GebakEnZo eindigde tweede en Tuin-, dier- en hobbycenter Wim De Middeleer vervolledigt de top drie.

Hoe werkt de verkiezing? Elke handelaar mag gratis op www.handelsgids.be staan en kan gratis meedoen. Op zijn webpagina op Handelsgids.be heeft een heel jaar een icoon gestaan ‘Stem ons tot Vriendelijkste Handelaar’ zodat de mensen ten alle tijden een quotering konden geven. De handelaar met de meeste punten wint.

 

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Geef commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X