Deel dit bericht op:

Het U11-team van voetbalclub SK Jong Atom heeft afgelopen voetbalseizoen 2018 – 2019 een unieke prestatie geleverd. Ze hebben alle competitiewedstrijden op het hoogste gewestelijk niveau gewonnen.

Met ploegen zoals onder andere Eendracht Aalst, FC Dender, Oudenaarde, Meldert en Winnik zaten er nochtans heel wat kleppers in hun reeks. “De ploeg dankt hun goede prestaties aan een goede mix van technisch voetballend talent, spirit, karakter en doorzettingsvermogen waar vooral het collectief voorop staat”, zegt ploegverantwoordelijke Hans Mariën. “Ze spelen nu twee jaar samen en hebben in die twee jaar slecht twee wedstrijden verloren.”

De matchen van de U11 worden gespeeld met 8 tegen 8 op ongeveer een derde van een voetbalveld en met aangepaste doelen. Een officieel klassement wordt bij de jeugd niet opgemaakt. De thuiswedstrijden van SK Jong Atom gaan door op het voetbalcomplex Den Hert in de Eigenstraat. “Misschien is deze prestatie aan stimulans voor andere kinderen om zich aan te sluiten bij de club. Iedereen is welkom”, zegt Mariën. “En nog een speciale dank aan de talrijke supporters, ouders, fruitmama’s, scheidrechters en clubmedewerkers om van dit seizoen een succes te maken.”

Het team bestaat uit volgende spelers: Floris Vernaillen, Rune Vernaillen, Stan Vernaillen, Senne Zwaenepoel, Staf Asselman, Romeo Bultinck, Kjell Mariën, Conan Raes, Louis Vanderniepen, Yaro De Wannemaeker, Wout Schandevijl en Lennert Segers. Ploegverantwoordelijke is Hans Mariën en Franky Van Impe is de trainer.

Tom Sorgeloos

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten