Poot en Vijverman, het muzikale duo met Atomnaar Koen Vijverman, heeft een nieuwe single gelanceerd, getiteld ‘Niet Klaar’. Het duo draagt het lied op aan hun drummer en vader van Koen, Norman Vijverman, die deze zomer onverwacht overleed. Bij het lied hoort ook een ontroerende videoclip, waar Norman zelf in meespeelt. Zonder het te weten speelde hij zijn laatste hoofdrol in een lied dat hij zelf tientallen keren live heeft gedrumd met Poot & Vijverman.

De cover van de single ‘Niet Klaar’.

Kristof Poot en Koen Vijverman aan het woord. “Het lied gaat over afscheid nemen. Afscheid nemen van een geliefde waar je nog geen afscheid van kan nemen. We hebben lang getwijfeld wanneer we het lied zouden releasen: voor de zomer, in de herfst? Maar verlies heeft geen besef van tijd of seizoenen en komt altijd ongelegen. Wat we in deze vreemde tijden al mochten ondervinden. Oprecht hopen we dat onze muziek en videoclip mensen een muzikaal hart onder de riem zal steken.” 

Norman Vijverman tijdens de opnames van de videoclip.

Het lied is te horen en te bekijken via deze link:

De vorige single van Poot en Vijverman, “Laat me gerust”, stond meer dan 8 weken in de Vlaamse Ultratop en in de Top 40 van MentTV. Het lied is dagelijks te horen op Radio 2 met onlangs als kers op de taart een live optreden bij Vanessa Vanhove in haar programma BeneBene. De videoclip van “Laat me gerust” is dan ook genomineerd voor beste videoclip van 2020, uitgereikt door MentTv en Radio 2.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Redactie AtomTV

Flickr

X