Deel dit bericht op:

23 november 2019 was de datum die 18 maanden geleden werd vastgelegd voor het nieuwste concert van VocAtom. De Wattenfabriek in Herzele bleek de gepaste locatie voor het concept “Rond VocAtom”. Het koor stond rond de piano, die in het midden van het publiek was opgesteld. De 20 dames van VocAtom waren gestyled door CKS en zongen moeiteloos vierstemmig. Melancholisch trage liedjes werden afgewisseld met up tempo nummers.

“Voor dit concert legden we onze lat hoog” zegt Barbara Vandendriessche, dirigente van het koor. “Alle nummers werden uit hoofd gezongen en we kozen ervoor om bij de verschillende nummers de zangeressen van VocAtom op diverse manieren op te stellen, waardoor de stemmen harmonisch met elkaar versmolten tot een geheel.”

De appreciatie van het publiek was bijzonder positief. De keuze van de nummers, het decor, de originaliteit werden erg gesmaakt. “Puur en gedurfd” stond te lezen in een opmerking op de Vocatom Facebookpagina. “We zijn in ons opzet geslaagd. Ik ben een tevreden dirigente en heel fier op mijn VocAtom Angels”.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten