Het groen-zwarte clubbestuur van KVK Ninove besliste eind vorige week unaniem om in te gaan op de vraag van de DIVAS om na vier seizoenen SC Eendracht Aalst terug te keren naar waar ze ooit zijn ontstaan: KVK Ninove. De meisjes- en vrouwenvoetbalwerking blijft geconcentreerd op Den Deysel in Denderhoutem maar de DIVAS zullen in afspraak gebruik kunnen maken van de accommodaties en de diensten van op de Kloppers.

Voor het seizoen 2018 – 2019 mikken de DIVAS op provinciaal voetbal met minstens één ploeg.  Dit moet de opstap worden naar duurzame verdere groei in de toekomst.

Er wordt voluit de kaart getrokken van de jeugd waarbij voor volgend seizoen gestreefd wordt naar minstens volgende teams: U15, U13, U10 en U9. Er worden volop doorgroeimogelijkheden voorzien voor eigen jeugd richting volwassen teams. De jeugdwerking wordt verder ondersteund vanuit de meisjesvoetbalacademie (nu LAVA) die verder wordt uitgebouwd.

De DIVAS staan klaar om de draad terug op te pikken en voluit te werken aan de toekomst. Wie als volwassen of jeugdspeelster mee wil stappen of wie mee in de werking wil komen is van harte welkom.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Geef commentaar

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

X