Stephline Geeroms uit de Kapelstraat is geselecteerd voor de verkiezing van Miss Oost-Vlaanderen 2020. Ze stort zich met veel enthousiasme in het avontuur.

“Ik kijk elk jaar naar de Miss België-verkiezing op televisie”, steekt Stephline van wal. “Dit jaar miste ik de uitzending en ging ik op de website van de verkiezing op zoek naar de heruitzending. Daar zag ik een oproep om in te schrijven voor Miss België 2020. En ik dacht: waarom niet?” De studente Vroedkunde geraakte door de préselecties en strijdt nu met 35 andere kandidates uit Oost-Vlaanderen voor de titel. De winnares van de wedstrijd en de eerste twee eredames gaan door naar de nationale preselectie. Er worden ook nog enkele zogenaamde ‘crown cards’ uitgedeeld voor kandidates die net naast het podium vallen. De 21-jarige Stephline ziet dit avontuur volledig zitten. “Het is een unieke ervaring die een positieve invloed zal hebben op het verdere verloop van mijn leven.”

Help mee Stephline’s droom waar te maken door MOV 10 te sms’en naar 6665 (1€/sms). De finale vindt plaats op zaterdag 15 september in het theater van Plopsaland in De Panne.

Tom Sorgeloos

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten

Redactie AtomTV

Flickr

X