Van woensdag 2 juni tot en met vrijdag 4 juni worden twee werken gecombineerd in de Advocaat De Backerstraat en de Schoolstraat. Dat heeft invloed op het parkeren en doorgaand verkeer in beide straten. 

Afwerken fietssuggestiestroken Schoolstraat

Het verplaatsen en schilderen van de fietssuggestiestroken hoort bij de definitieve uitvoering na de evaluatie van de proefopstelling. De parkeervakken werden eerder al geschilderd en de bloembakken alvast geplaatst. Voor het schilderen van de nieuwe fietssuggestiestrook was het wachten op droog weer

Van woensdag 2 juni om 6 uur tot en met vrijdag 4 juni om 16 uur mag je niet parkeren in de Schoolstraat. Doorgaand verkeer (éénrichting) zal wel mogelijk zijn in de straat. 

Planning

• Woensdag 2 juni: verwijderen huidige fietssuggestiestroken

• Donderdag 3 juni vanaf 6 uur: schilderen nieuwe fietssuggestiestroken. 

De droogtijd van de verf is ongeveer een halfuur. Het is voor bewoners van de Schoolstraat dus mogelijk dat ze een halfuur lang niet in of uit hun garage/oprit kunnen rijden. Ook vanuit de Vondelbaan, zijstraat Adv. De Backerstraat en Kruisveldstraat is het dan even niet mogelijk om de Schoolstraat in te rijden. Hou daar rekening mee. 

Moet je zeker weg kunnen rijden, parkeer je auto die dag dan ergens anders in de buurt. 

Afbraakwerken Advocaat De Backerstraat

Op vrijdag 4 juni wordt het gebouw Adv. De Backerstraat 28 afgebroken. Daardoor zal de Adv. De Backerstraat plaatselijk afgesloten worden. Enkel plaatselijk verkeer is mogelijk tussen 6 uur en 16 uur. 

Daarom mag je op vrijdag in beide richtingen rijden in de Schoolstraat.

Redactie AtomTV

Bekijk al de berichten